Over Christine van CAB training & coaching

Op jonge leeftijd kwam ik door omstandigheden in de rol van leidinggevende terecht in de financiële dienstverlening. Ik had mijn vakdiploma’s op zak en daarna trainingen in leidinggeven gevolgd.

Maar wat ik miste in al die opleidingen en trainingen was hoe je nou effectief met al die verschillende mensen/karakters in je team communiceert, samenwerkt en dus vanuit verbinding leiding aan hen geeft.

Door mijn opleidingen als coach/trainer raakte ik zo geboeid dat ik in 2008 ben gestart met CAB training & coaching.  Als gecertificeerd DISC consultant ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in menselijk gedrag met de daarbij behorende communicatie. Er ging een wereld voor mij open en ben mijn trainingen daar op gaan baseren. Geen saaie droge theorie met een hoog gaapgehalte. 😴

Maar vooral stukjes theorie beleven door boeiende en interactieve opdrachten in een veilige setting. Op die manier spreekt de theorie veel meer tot de verbeelding en zijn deelnemers nóg beter in staat het geleerde ook in de dagelijkse praktijk te brengen.

Het bieden van praktische handvatten aan leidinggevenden en teams die bijdragen aan betere communicatie, samenwerking én werkplezier is wat mij drijft.