Teambuilding

Maak van je team een TOP team

Je bent op zoek naar:

 

  • Meer onderling vertrouwen in het team
  • Heldere communicatie tussen teamleden
  • Hechtere samenwerking binnen het team
  • Samen doelen stellen in ontspannen setting
  • Meer bevlogenheid in het team

‘A team is many hands and one mind’

Teambuilding is uitermate geschikt om met elkaar op ontspannen wijze te werken aan verbeterpunten binnen het team. Samenwerken in een andere omgeving en setting, grenzen opzoeken en verleggen, plezier en interactie, het zijn ingrediënten die bijdragen aan het verbeteren van de effectiviteit van het team.
Of het nu gaat om een doorgewinterd team, een team waar de rek uit is of een team dat door fusie / reorganisatie nog geen (h)echt team is, met teambuilding wordt het vuurtje opgestookt en een sterker team gesmeed.

De meest voorkomende doelen bij teambuilding zijn:

  • Samenwerking
  • Communicatie
  • Vertrouwen
  • Leiderschap
Teambuilding wordt afgestemd op het doel wat bereikt moet worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de kennis en ervaring van het team, de beschikbare tijd en budget. Teambuilding kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden.

Teambuilding is meer dan een gezellig dagje uit. Het heeft als doel om gezamenlijk de effectiviteit van het team te vergroten. CAB training & coaching maakt als gecertificeerd DISC consultant graag gebruik van de DISC tool voor nog meer impact.


Teambuilding is maatwerk

Teambuilding workshop

 

Op de website van CAB training & coaching zag ik de Power Workshop ‘Samen naar de Maan’. Op 30 mei was het zover, dat Christine de workshop bij ons op kantoor kwam geven. Iedereen was benieuwd wat deze middag ons zou brengen.

Christine creëert een prettige sfeer en is vriendelijk, rustig en duidelijk. Een goede basis om na een voorstelronde aan de slag te gaan.

Alle aspecten die in de workshop aan bod komen kunnen we goed bij de dagelijkse werkzaamheden gebruiken. De workshop heeft ons allemaal het inzicht gegeven dat we met samenwerken meer kunnen bereiken. Dit moeten we vasthouden.

 

Anne Marie Verschure-Isendoorn

Allways Transport B.V. Dordrecht

 

 

Teambuilding workshop

 

Op een druilerige donderdag ga ik “naar de Maan”. Mijn eerste gedachte was: “nou we zien het wel!”

Blijkt het een leuke teamopdracht over Communicatie, Respect, Veiligheid en Samenwerken te zijn, waardoor je op een andere manier ziet hoe je resultaat kunt bereiken.

 

Miriam Bijnnen

Plant Invest B.V.